tisdag 3 juni 2008

Frukost

Frukost på gården. Kan det blir bättre? Det har blivit lite av en tradition. De senaste två veckorna har jag förlagt nästan alla mina frukostar till min bakgård, eller min oas, som jag brukar kalla den. Härligt!

Skjorta: Jeans, Levi's
T-tröja: Tiger

Kaffet blir däremot alltid jävligt äckligt när jag brygger, därav den dystra minen.

måndag 2 juni 2008

Bra hår

Här är jag och min vän Kristin på F12. Jag gillar verkligen hur mitt hår ser ut på den här bilden. Väldigt mycket Brandon från Beverly Hills. Toppen!

Det var allt.

Ledig dag

Jag och Elektra Sjöstedt tog en fika på Skinnarviksberget. Det har blivit "vår grej", kan man säga. Elektra brukar skicka ett sms till mig och skriva "laxmacka, berget och 2hand?". Då vet jag vad som gäller. Vi går till Blooms och inhandlar en varsin lax macka*, bråkar om vilken väg vi ska gå till Skinnarviksberget, kommer fram, äter våra mackor och går därefter ner på Hornsgatan och Judiths second hand. Elektra klagar varje gång över att de inte har några sittplatser på Judiths herrbutik. "Kan vi gå snart?", frågar hon nästan omedelbart efter att vi har gått in i butiken. På bilden här ovan försöker hon göra en modepose. "Död", försöker hon gestalta.

Här är vad jag hade på mig. Kändes som en bra sommaroutfit. Extra härligt att äntligen kunna ha på sig Birkenstock-sandaler. Sommar, sommar, sommar!

Kavaj: Massimo Dutti
Skjorta: Gant
Byxor: Avklippta, fransiga Levi's-jeans
Sandaler: Birkenstock
Dryck: Ramlösa

*Jag har lagt märke till att alla stora modebloggare skriver isär ord som vanligtvis skrivs ihop. Kanske är det hemligheten bakom deras framgång?

söndag 1 juni 2008

Bröllop


Så kom då bröllopet i Värmland, det fina bröllopet på brudgummens gods. Det var en magisk kväll, många fina ord sades och stilfaktorn var överlag hög. Här bjuder jag på en bild av min outfit - visst är det schysst? Jag kände mig själv mycket nöjd. Jag hade på mig:

Skjorta - Ralph Lauren
Kavaj - Massimo Dutti
Slips - Sand
Bälte - Mulberry
Byxor - Acne Jeans
Strumpor - Falke
Skor - Gordon Scott